Om VårdExtra

VårdExtra är ett väletablerat och auktoriserat bemanningsföretag med lång erfarenhet inom vårdsektorn. Vi har sedan 1999 kunnat erbjuda kunnig och erfaren personal inom hälso- och sjukvård till både offentlig och privat sektor. Från vårt huvudkontor i Göteborg ansvarar vi för uppdrag i ett dussintal kommuner och landsting i västra och södra Sverige.

Personliga intervjuer

Alla våra sjuksköterskor, undersköterskor, läkarsekreterare och övrig personal är noggrant utvalda efter kompetens och erfarenhet inom olika medicinska specialiteter. Vi antar ingen på bara meriter utan träffar alla våra sökande för personlig intervju. Vi lägger även stor vikt på social kompetens, personligt engagemang och samarbetsvilja.

VårdExtra har en trivsam företagskultur som präglas av arbetsglädje och öppenhet. Vi månar om vår personal och vill att alla ska känna delaktighet och stolthet i sitt yrke.

Ramatvtal

Våra kunder finns inom kommun, landsting och privat vård. Vi har ramavtal tecknade i ett flertal kommuner och landsting i västra och södra Sverige.
VårdExtra är återigen utvald som ramavtalsleverantör till Göteborgs och Mölndal Stad samt kranskommuner. Nyligen har vi även tecknat avtal med Härryda kommun.

Vårt kontor ligger centralt på Östra Hamngatan i Göteborg.

Dela på...